Magic Wonderland

Stephan Siro - Magic Wonderland 2014
Bestel hiernaast je tickets

Magic Wonderland 2014

Wegens succes verlengd: de spectaculaire illusieshow ‘Magic Wonderland’ van Belgisch topillusionist Stephan Siro komt opnieuw naar u toe. Beleef live hoe zijn magische droomreis ooit begon en geniet van de populaire illusies, goochelacts, glitter en glamour. Met gast optredens van topentertainer Tom Bibo, Cirque Cirqulaire met een internationaal bekroonde act en de verleidelijke acrobate Deborah Van Genechten. Spanning en sensatie gaan hand in hand met dans, circus en acrobatie.

High energy, dynamisch, charmant… Stephan Siro maakt als jong talent naam en faam van België tot Las Vegas met een riante lijst aan referenties. Zijn tv-optredens met o.a. Marcel Vanthilt, Peter Van de Veire en Debby & Nancy waren indrukwekkend, maar ook zijn shows in o.a. Spanje, Duitsland, Nederland en Zwitserland zijn een groot internationaal succes.

Ervaar het nu zelf tijdens het avondvullende showspektakel voor de hele familie, ‘Magic Wonderland’. Goochelen was nog nooit zo hip en verrassend! Kortom, een spectaculaire show aan een razend tempo, om nooit te vergeten.

Extra voorstelling

31 oktober 2014
Schouwburg Rex te Mol
Smallestraat 2
2400 Mol
 

Aanvang : 20.15 uur

Bestel je tickets

 

Tijdens de voorstelling wordt u uitgenodigd deel te nemen aan een wedstrijd waarvan u het reglement hier kan raadplegen.