user bar first menu

Volg Stephan Siro.be - Meest beloftvolle Illusionist van België op:

Stephan Siro in 'Mol goes crazy'

Mol Goes Crazy koppelt muziek, dans, humor en magie aan lekker eten en vormt bijgevolg het beste avondje uit met de vrienden, de collega's van het werk of gewoon met zijn tweetjes. Vanaf dit jaar krijgt zangeres Petra een volwaardige rol in het geheel en daar is ze erg blij mee. De show staat in 2012 tien zaterdagavonden geprogrammeerd in De Kaasboerin.

Vorig jaar viel Petra plots in voor Maureen Fernandez, die door een blessure moest afhaken. "Toen heb ik haar rol gewoon overgenomen, maar dit jaar hebben we naar nummers gezocht die bij mijn stemtimbre en mijn persoonlijkheid passen. Ik breng solonummers, duetten en zit mee in de choreografie. Voorbeelden van liedjes zijn Cry me a river, The lion sleeps tonight, Don't cry for me Argentina in een tangoversie, een Abba-medley, enz." De rol van centrale artieste durft ze zich niet toe-eigenen. "Die is er eigenlijk niet," zegt Petra. "Iedereen in de show heeft een even belangrijke rol. De rode draad doorheen het geheel is voor Marisa Allen, die het geheel op een onnavolgbare manier aan mekaar praat."

Petra is blij om als volwaardige artieste te worden opgenomen. "Een revue heb ik altijd graag gedaan. Ik zit met Marisa nog in een kleinere productie. En verder heb ik de handen vol met mijn OhOh7-project rond het thema James Bond met twaalf muzikanten en dansers. Aan de nieuwe show in De Kaasboerin werk ik met veel enthousiasme mee. We spelen voorlopig tien keer, maar ik hoop dat het er meer mogen worden."

Naast Petra staan nog meer schitterende artiesten in de dinnershow: PC Brown, John D, Ivana en Stephan Siro, de jongste illusionist van de Benelux die recent nog te zien was in een tv-show met Marcel Vanthilt. Het showballet staat onder leiding van Kylian Campbell. Ook het bezoek aan het toilet wordt onvergetelijk en daar zorgt Babette van 't toilet voor. Voor en tijdens de show krijg je een delicieus 3-gangenmenu geserveerd.