user bar first menu

Volg Stephan Siro.be - Meest beloftvolle Illusionist van België op:

Stephan Siro presenteert 12 uren festival te Broechem

Stephan Siro presenteert 12 Uren Festival te Broechem

Het "12 Uren Festival" zal doorgaan in Broechem met tal van artiesten zoals: De Romeo's , Ian Thomas, Petra, Tony Cabana en nog veel meer......

Tevens is er randanimatie voorzien, kindergrimme, kermis en eet- en drankkraampjes.

Het is een festival voor jong en oud waar er voor iedereen iets te beleven valt.

Op 26 mei treden onder anderen De Romeo's, Petra, Tony Cabana en Ian Thomas op op domein de Moervelden in Ranst (Bistweg 11).
Op een familiaal feest voor het goede doel.  

Twee jaar geleden organiseerde een meevoelende moeder een benefiet voor leukemiepatiëntje Amber, dat een jaar later overleed. Het feest was een groot succes. Nu ligt diezelfde moeder aan de basis van het 12Uren Festival. 

'Ik doe het omdat mensen het mij blijven vragen', zegt Leen De Wachter. 'Zelf heb ik lang getwijfeld. Het is een enorm werk, zelfs al heb je enkele goeie medewerkers. Daarom doe ik het nu samen met Bart Verswyvel, een dj uit de buurt. Het wordt opnieuw een openluchtfestival op de Moervelden aan de Bistweg', kondigt Leen aan. 'We boekten al De Romeo's, Petra, Tony Cabana, Ronny Lee, Bobby Vinny, Skipping Bail, Lemon-8, Stiletto Ian Thomas en de presentatie zal verzorgd worden door Stephan Siro en Marisa Allen. Wie de achterzijde van de flyer volledig invult en op het festival afgeeft, maakt kans op een meet & greet met Ian Thomas.'

Drie goede werken

Voor kinderen zijn er springkastelen, kermismolens, grime en clowns.
De opbrengst gaat naar drie goede werken: de kleine Audrey Van Bergen, de instelling Zevenbergen en de Sint-Luciaschool die elektronische schoolborden wil aanschaffen.

Audrey Van Bergen (5) is een nichtje van Amber. Ze lijdt aan pneumokokkensepsis, een bacterie die in haar lichaampje een bloedvergiftiging veroorzaakt. Toen ze drie was, bracht haar moeder haar met hoge koorts naar het ziekenhuis waar werd vastgesteld dat haar vingers en voeten aan het afsterven waren. In allerijl werden de handjes en de beide onderbenen geamputeerd.
Audrey heeft nu beenprothesen en heeft zich goed aan haar situatie aangepast. 'Ze is een vechter', zegt haar mama Elfie Smeysmans. 'Ze loopt wat moeilijker dan andere kindjes, maar ze trekt haar plan ook zonder handen. Ze is nooit moeilijk en gaat geen inspanning uit de weg. Maar de medische kosten wegen zwaar. Ik ben Leen en Bart dankbaar dat ze bijspringen.

Meer informatie over het 12 uren festival kan u terugvinden op www.leens-events.be .